sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το ντέρμπι του Καπίνο

Κάποτε είχε γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού. Σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την... πρώην του αγάπη, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο.

Ο νεαρός γκολκίπερ, γέννημα - θρέμμα του "τριφυλλιού" και προερχόμενος από τις πράσινες ακαδημίες θα μπει σημερα στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που μεταπήδησαν από το ένα μεγάλο κλάμπ στο άλλο και αγωνίστηκαν σε ντέρμπι αιωνίων.

Για πρώτη φορά, ο Καπίνο, που αποτέλεσε μέχρι και πρόπερσι ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της πράσινης κερκίδας, μα τώρα αποθεώνεται από την... απέναντι πλευρά, θα παίξει στο απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Σούπερ εμφάνιση στην... πρεμιέρα του

Η πρώτη συμμετοχή του Στέφανου Καπίνο, σε ντέρμπι αιωνίων έγινε το 2011. Συγκεκριμένα, στις 18 Νοεμβρίου, όταν ο 17χρονος και σχεδόν αμούστακος, τότε, τερματοφύλακας παίρνει την ευκαιρία του και την... πρώτη κρυάδα! Τελικό αποτέλεσμα, 1-1 στο Καραϊσκάκη, με τον Καπίνο να είναι εξαιρετικός και να έχει μια τρομερή απόκρουση σε κεφαλιά του Μιραλάς, όταν κόντρα στη φορά του σώματός του, έκανε μια μεγάλη εκτίναξη.



Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί με τον Φιγκερόα

Την επόμενη σεζόν, στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, οι δυο ομάδες έρχονται ξανά ισόπαλες 1-1, έπειτα από ένα μέτριο παιχνίδι με το "τριφύλλι" να είναι καλύτερο. Ο Καπίνο δεν παίζει, αλλά κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και παρακολουθεί με το γνωστό του πάθος το μεγάλο ματς. Κι όταν ο Αργεντινός Λουτσιάνο Φιγκερόα σημειώνει το γκολ του Παναθηναϊκού, ο υψηλόσωμος πορτιέρο κάνει... σπριντ για να πανηγυρίσει μαζί με τον Αργεντινό με έξαλλο τρόπο.



0-3 και "τρέλα" από τον Καπίνο!

Το 2014 και συγκεκριμένα, στις 2 Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός παίρνει μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες επί του Ολυμπιακού, με 3-0. Ο Στέφανος Καπίνο είναι βασικός, πραγματοποιεί σταθερή εμφάνιση και το στιγμιότυπο που μένει είναι ο, ξανά, "τρελός" πανηγυρισμός του για τη νίκη της ομάδας του, με τον νεαρό τερματοφύλακα να κοιτάζει προς το πέταλο της Θύρας 7, πιάνει το σορτσάκι του και να ξεσπάει σε κραυγές, για να ακούσει τα εξ' αμάξης από την κερκίδα

inner



Πρώτη φορά από την ερυθρόλευκη πλευρά

Απόψε, όπως σας γράψαμε και παραπάνω, ο Στέφανος Καπίνο, στο ίδιο γήπεδο, θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού. Θα παίξει για πρώτη φορά σε ντέρμπι αιωνίων, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο νεαρός αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του μεγάλου παιχνιδιού και γίνεται ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που βάζει το όνομά του σε συμμετοχές αυτών των μεγάλων παιχνιδιών και με τις δυο φανέλες.

Τούτες τις ώρες - πριν από το ματς δηλαδή - είναι δεδομένο ότι στο μυαλό του Καπίνο υπάρχουν διάφορες σκέψεις. Ο ίδιος, όμως, καλείται να αδειάσει το κεφάλι του απ' όλα τα... παλιά και με επαγγελματισμό και "σκληράδα" να παίξει σ' αυτό το πρώτο ιδιαίτερο παιχνίδι της καριέρας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x