Stoiximan Super League

«Έχει και η ΕΠΟ τις ευθύνες της»

Απαράδεκτη θεωρούν στον ΠΑΟΚ την τάση να τα… φορτώσουν όλα στους νεαρούς διεθνείς (όπως τον Στέλιο Πόζογλου), ενώ υποστηρίζουν ότι και η ΕΠΟ έχει τεράστιες ευθύνες για τη «δεκάρα» στην Ελβετία.

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψε χθες ο Στέλιος Πόζογλου, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Εθνικής Νέων και φέρεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών στα επεισόδια που υπήρξαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η «γαλανόλευκη» στην Ελβετία.

Ο νεαρός μέσος είχε τετ-α-τετ με τον Άγγελο Ανστασιάδη για τα όσα έγιναν στη Ζυρίχη και τον ντόρο που προκλήθηκε μετά την ιστορική ήττα με σκορ 10-0.

Ο 18χρονος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχθηκε ότι έσπασε ένα τζάμι από παιχνίδι (κι όχι από νεύρα ή κάτι άλλο) και έτσι ενημερώθηκε εκτενώς για τη συμπεριφορά του μικρού ο έμπειρος τεχνικός.

Στον ΠΑΟΚ, όμως, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η ΕΠΟ - ενώ έχει τεράστιες ευθύνες και για τη «δεκάρα» της Εθνικής Νέων- πετάει το... μπαλάκι σε νεαρούς παίκτες, όπως ο Πόζογλου και ο Τάσος Δώνης. Μάλιστα, εκείνο που λένε στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι «όχι στη στοχοποίηση μεμονωμένων παικτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x