Επικαιρότητα

ΗΣΑΠ: Ακινητοποίηση συρμών λόγω φωτιάς – Οι επιβάτες αποχώρησαν περπατώντας στις ράγες

«Δύο συρμοί που κινούνταν κοντά στο σημείο της φωτιάς ακινητοποιήθηκαν», αναφέρει η ΣΤΑΣΥ. Προς το παρόν, η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Ν. Ιωνία - Πειραιάς

Φωτιά σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις γραμμές του ΗΣΑΠ, στον σταθμό «Νερατζιώτισσα», με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν συρμοί.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 5 παρά τέταρτο για το περιστατικό, ενώ στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά υπήρξε έντονος καπνός, προκαλώντας την αναστάτωση των επιβατών.

Η εν λόγω αμαξοστοιχία, αλλά και η επόμενη, η οποία βρισκόταν μεταξύ των σταθμών «Νερατζιώτισσα» και «Ειρήνη», με κατεύθυνση προς Κηφισιά, η οποία ακινητοποιήθηκε επίσης, εκκενώθηκαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, επιβάτες των δύο συρμών μετέβησαν πεζή στον σταθμό «Ειρήνη».

«Στη Γραμμή 1 η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Ν. Ιωνία – Πειραιάς, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε πλησίον της τροχιάς. Δύο συρμοί που κινούνταν κοντά στο σημείο της φωτιάς ακινητοποιήθηκαν, καθώς διεκόπη η ηλεκτροδότηση της γραμμής και εκκενώθηκαν», ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 αυτήν την ώρα διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς-Ειρήνη-Πειραιάς.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x