Κύπελλο Ελλάδας

Καθάρισε πρόκριση και Παναιτωλικό ο… ιθύνων Νους του ΟΦΗ!

Ο Δέλλας έριξε στο ματς τον Νους στο ημίχρονο, ο Αργεντινός σκόραρε δις και έφερε τούμπα τον Παναιτωλικό για το 2-1 και την πρόκριση του ΟΦΗ στην 5η φάση του Κυπέλλου.

Έβγαλε… Νους από το μανίκι ο Δέλλας και ο ΟΦΗ προκρίθηκε στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Ο Έλληνας τεχνικός έριξε τον Αργεντινό στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό και με το σκορ εις βάρος των Κρητικών και δικαιώθηκε. Δύο γκολ σε διάστημα δώδεκα λεπτών και ο ΟΦΗ έφερε τούμπα τους Αγρινιώτες, νικώντας με σκορ 2-1 για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Καλύτεροι στα σημεία οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, καθόλα ανώτεροι οι γηπεδούχοι στην επανάληψη όπου και έκαναν την ανατροπή.



Το ματς

Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά, κυκλοφορούσε την μπάλα και δημιουργούσε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, ίσως και κόντρα στη ροή, στο 18ο λεπτό. Μετά από λάθος του Ριέρα, ο Καραχάλιος έκλεψε ωραία, έδωσε στον Μάιντεβατς που πέρασε τον αντίπαλο κίπερ και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0, με τον Χριστογεώργο να είναι εξουδετερωμένος.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχιζαν να γίνονται απειλητικοί, κυνηγώντας και το δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε και τελικά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους, με τους Αγρινιώτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα (0-1).




Ο Τραϊανός Δέλλας έβλεπε την ομάδα του να μην πατάει καλά στο γήπεδο και προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο. Μπαΐνοβιτς, Νους, Σενγκέλια πέρασαν στο ματς και οι Καραχάλιος, Αποστολάκης, Ριέρα βγήκαν από αυτό. Οι κινήσεις του Δέλλα βελτίωσαν αισθητά την εικόνα του ΟΦΗ, ο οποίος πήρε τα ηνία και πίεζε για την ισοφάριση. Την βρήκε στο 59ο λεπτό όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς, ο Χριστόπουλος έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Νους σκόραρε εξ επαφής για το 1-1.




Το γκολ βελτίωσε τον ρυθμό, με τους Κρητικούς να είναι πιο απειλητικοί. Το σουτ του Μπάκιτς λίγα λεπτά μετά πέρασε λίγο άουτ, με τον Παναιτωλικό να φτιάχνει μια καλή φάση στο 63’ αλλά το πλασέ του Λουίς Μιγκέλ κατέληξε στην αγκαλιά του Χριστογεώργου. Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ με τον προωθημένο Χριστόπουλο (69’), αλλά δεν μέτρησε για οφσάιντ. Τελικά, η ανατροπή ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Νους να χτυπά ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά για το 2-1.



Ο Πετράκης έκανε τις κινήσεις του από τον πάγκο, προσπαθώντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Δεν έπιασαν τόπο, όμως, αφού ο ΟΦΗ ήλεγχε το παιχνίδι. Ο αγώνας απέκτησε άγριο ενδιαφέρον στο φινάλε. Ο Παναιτωλικός πάλευε για να φτιάξει τη φάση που θα έφερνε το γκολ της ισοφάρισης, ο ΟΦΗ κρατούσε γερά και τα νεύρα δεν έλειψαν.

Μάχες σώμα με σώμα, πολλές μονομαχίες και ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών συνέθεταν το… εκρηκτικό μείγμα στο χορτάρι του «Θ. Βαρδινογιάννης». Κάτι που βόλεψε τους Κρητικούς, οι οποίοι κράτησαν το υπέρ τους 2-1 και την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Έτσι παρακολουθήσατε LIVE το ματς.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Χριστόπουλος, Αποστολάκης (46΄Νους), Καραχάλιος (46΄Μπαϊνοβιτς), Μπάκιτς (76΄Χατζηθεοδωρίδης), Κουτεντάκης, Ριέρα (46΄Σενγκέλια), Αμπάντα, Σαλσέδο (85΄Γιουνγκ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μλάντεν, Στάγιτς, Κοντούρης (57΄Λιάβας), Σιέλης (75΄Μπουζούκης), Νικολάου, Μαυρίας, Λουίς Μιγκέλ, Λαχούντ (65΄Πέρεζ), Ρόα (75΄Ντίαζ), Μαϊντέβατς (75΄Λομόνακο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x