bwin

Το buzzer beater του Σόμποθ που μπορεί να στείλει την Ουγγαρία στα νοκ άουτ μετά από 8 χρόνια!

Με τέρμα του Σόμποθ σε «νεκρό χρόνο», η Ουγγαρία νίκησε την Σκωτία και πλέον οι Μαγυάροι ελπίζουν σε πρόκριση στα νοκ άουτ του Euro 2024 μέσω της 3ης θέσης του ομίλου τους!

Το Euro 2024, μας έχει προσφέρει ήδη πολλές και δυνατές συγκινήσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές που έχουν παιχτεί στα γήπεδα της Γερμανίας!

Αυτό που συνέβη όμως το βράδυ της Κυριακής στην «MHPArena» της Στουτγκάρδης, στο παιχνίδι της Σκωτίας με την Ουγγαρία για την 3η και τελευταία αγωνιστική του α ομίλου δεν... έχει προηγούμενο!

Αμφότερες οι δύο ομάδες πάλευαν για τη νίκη που θα τους έδινε ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο, λίγο ο σοκαριστικός τραυματισμός του Βάργκα που «χάλασε» το μυαλό των παικτών, λίγο η λογική του να μην δεχθούμε γκολ αλλιώς «χαθήκαμε», οδηγούσε το ματς καρφί στη «λευκή» ισοπαλία και παράλληλα στον αποκλεισμό και των δύο εθνικών ομάδων.

Παρ' όλα αυτά, οι Μαγυάροι στην τελευταία φάση του αγώνα, εκδήλωσαν έναν απίθανο και ταχύτατο αιφνιδιασμό, σκοράροντας με buzzer beater του Σόμποθ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, πανηγυρίζοντας μια ιστορική νίκη στη διοργάνωση!



Και να σκεφτεί κανείς πως το σύνολο του Μάρκο Ρόσι είχε δεχθεί δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε Ελβετία και Γερμανία, συμπληρώνοντας έτσι οκτώ σερί παιχνίδια σε Euro χωρίς τρίποντο!

Παρ' όλα αυτά, η πολυπόθητη νίκη ήρθε στο πιο κομβικό σημείο και έτσι η Ουγγαρία διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, μέσω της 3ης θέσης. Πλέον, το μόνο που έχουν να κάνουν οι Μαγυάροι, είναι να περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομίλων, ελπίζοντας να καπαρώσουν τη μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες θέσεις των έξι γκρουπ που οδηγούν στη φάση των «16».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x