NBA

Χάρντεν για την κριτική του Κόμπι: «Έχει δίκιο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς»

Ο Τζέιμς Χάρντεν έδειξε να κατανοεί την κριτική που άσκησε ο Κόμπι Μπράιαντ στους Ρόκετς και το… μονοδιάστατο παιχνίδι τους.

«Δεν είμαι fan του τρόπου που παίζουν οι Ρόκετς, όσον αφορά στη διεκδίκηση πρωταθλημάτων με αυτό το παιχνίδι. Δεν πιστεύω πως έτσι μπορείς να πάρεις τίτλους. Όμως ένας παίκτης σαν τον Χάρντεν πρέπει να προσπαθεί να πάρει νίκες για την ομάδα του».

Με αυτά τα λόγια ο Κόμπι Μπράιαντ άσκησε κριτική στο μονοδιάστατο και υπερβολικά εξαρτημένο από τις ορέξεις του Τζέιμς Χάρντεν παιχνίδι των Ρόκετς. Ο ίδιος ο «μούσιας» έδειξε να κατανοεί τον τρόπο σκέψης του θρύλου των Λέικερς.

«Αναγκάζομαι να παίζω έτσι λόγω των τραυματισμών μας. Έχει δίκιο ο Κόμπι για τις συνθήκες που υπάρχουν τώρα και πιστεύω κι εγώ πως αυτός ο τρόπος δεν θα μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε. Όμως δεν έχουμε ακόμη πλήρες ρόστερ. Όταν ο Κρις (Πολ) και ο Έρικ (Γκόρντον) επιστρέψουν 100%, τότε θα έχουμε περισσότερες επιλογές και ανυπομονώ γι’ αυτό», τόνισε ο Χάρντεν που μετρά ήδη 20 παιχνίδια με 40+ πόντους την τρέχουσα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x