NBA

Τραμπ στον ιδιοκτήτη των Ρόκετς: «Ακόμη δουλεύει ο Μόρεϊ για σένα;»

Θέμα συζητήσεις ανάμεσα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τον ιδιοκτήτη των Ρόκετς, έγινε ο τζένεραλ μάνατζερ των Τεξανών, Ντάριλ Μόρεϊ, όπου εξαιτίας του το ΝΒΑ έχασε πολλά εκατομμύρια φέτος!

Μέχρι τον… Λευκό Οίκο έφτασε η χάρη του Ντάριλ Μόρεϊ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς είχε γράψει στο Twitter κάτι που ήταν υπέρ του Χονγκ Κονγκ και κατά της Κίνας, με αποτέλεσμα η τηλεόραση της αχανής χώρας της Ασίας να κάνει τηλεοπτικό… εμπάργκο στο ΝΒΑ και να μην μεταδώσει ούτε ένα παιχνίδι του φέτος, που είχε ως συνέπεια να χαθούν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη λίγκα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Χιούστον, Τίλμαν Φερτίτα και στη συζήτηση που είχαν αναφέρθηκε και το όνομα του Ντάριλ Μόρεϊ με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να λέει στον ισχυρό άνδρα των «ρουκετών»: «Ακόμη δουλεύει εκείνος για σένα; Θα πρέπει να είναι πολύ καλός στη δουλειά του».

Από ‘κει και πέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ ρώτησε για το αν θα συνεχιστεί η σεζόν στο ΝΒΑ, λέγοντας πως θα ήθελε να δει κάποια ματς της κανονικής περιόδου, προτού οι ομάδες αγωνιστούν στα playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x