NBA

Το απόλυτο σοκ: Ρήξη χιαστού ο Τόμπσον!

Ακόμα ένα σοκ για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! Μετά τον Κέβιν Ντουράντ που υπέστη ρήξη αχιλλείου, νοκ-άουτ λογικά για την επόμενη σεζόν τίθεται ο Κλέι Τόμπσον λόγω ρήξης χιαστού!

Μπορεί η απώλεια του πρωταθλήματος να αποτελεί ένα ισχυρό σοκ, αλλά μάλλον τα πραγματικά δυσάρεστα νέα για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έρχονται από την κατάσταση της υγείας του Κλέι Τόμπσον.

Ο κορυφαίος των «πολεμιστών» στη σειρά με τους Τορόντο Ράπτορς, που όταν τραυματίστηκε στο 6ο παιχνίδι είχε ήδη σκοράρει 30 πόντους, όπως γνωστοποίησε ο ατζέντης του Γκρεγκ Λόρενς, υπέστη ρήξη χιαστού και σε αυτή την περίπτωση είναι εντελώς αμφίβολο κατά πόσο θα αποφασίσει να επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν.

Πρόκειται για μία απίστευτα τραγική εξέλιξη τόσο για τον ίδιο τον παίκτη, που το φετινό καλοκαίρι θα υπέγραψε maximum συμβόλαιο ως ελεύθερος, αλλά και για τους ίδιους τους Γουόριορς, που είδαν τρεις μέρες νωρίτερα τον Κέβιν Ντουράντ να διαλύει τον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού, εξέλιξη που επίσης τον καθιστά αμφίβολο για την επόμενη σεζόν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x