NBA

Στίβεν Α. Σμιθ: «Θεωρώ πως οι Σέλτικς θα είναι οι πρωταθλητές»

Ο Στίβεν Α. Σμιθ πιστεύει πως οι Σέλτικς θα είναι πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν.

Μεγάλη πίστη στους Mπόστον Σέλτικς έχει ο Στίβεν Α. Σμιθ, ο οποίος θεωρεί πως στο τέλος της σεζόν εκείνοι θα είναι οι νέοι πρωταθλητές του ΝΒΑ. Ένας από τους λόγους που είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του Τζο Ματζούλα θα πάρει το πρωτάθλημα, είναι ότι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση και την 12η καλύτερη άμυνα όπως εξηγεί και ο ίδος.

«Θεωρώ πως οι Μπόστον Σέλτικς θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα διότι έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και την 12η καλύτερη επίθεση. Επίσης πιστεύω πως ο Τζέισον Τέιτουμ θα αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος. Να τονίσω ότι παίζουν και χωρίς τον Ρόμπερτ Γουίλιμας ο οποίος είναι ο καλύτερος τους αμυντικός», τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή «First Take».

Με τον Τέιτουμ και τον Μπράουν να αγωνίζονται εξαιρετικά και να μοιάζουν σαν το καλύτερο δίδυμο στο ΝΒΑ, οι Σέλτικς έχουν μεγάλες πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη θέση της κατάταξης (με ρεκόρ 22-7) και να «κλειδώσουν» το πλεονέκτημα έδρας για τα play-offs. Υπενθυμίζεται, ότι χθες το βράδυ πέτυχαν και μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στους Λέικερς στην παράταση (122-118).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x