NBA

«Πάρτι» για το 18ο πρωτάθλημα στη Βοστώνη - «Ας το κάνουμε ξανά», το μήνυμα του Τέιτουμ

Στον ουρανό του TD Garden ανέβηκε το μπάνερ για το 18ο πρωτάθλημα των Σέλτικς, με τον Τζέισον Τέιτουμ να δίνει το σύνθημα για την επανάληψη της περσινής επιτυχίας.

Το σύνθημα για τη νέα σεζόν στο NBA, η οποία ξεκίνησε με τους παίκτες των Σέλτικς να παραλαμβάνουν τα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, έδωσε ο Τζέισον Τέιτουμ στο εκστασιασμένο κοινό, που βρέθηκε στο TD Garden για το παιχνίδι με τους Νικς.

«Ας απολαύσουμε αυτήν τη στιγμή μαζί», είπε στους φίλους της Βοστώνης και συνέχισε, στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Ας το κάνουμε ξανά»!

«Σχεδίαζα κάτι να πω, αλλά είναι μοναδική αυτή η στιγμή», είπε αρχικά ο Τέιτουμ. «Ήμουν συγκλονισμένος και τα συναισθήματα με συνεπήραν. Ξέρω ότι δεν πρέπει να μιλάμε για επανάληψη. Αλλά οι φίλαθλοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι, αλλά το είπα. Ας το ξανακάνουμε».

Ακολούθησε η τοποθέτηση του μπάνερ που έγραφε «Παγκόσμιοι Πρωταθλητές 2024» υπό τις επευφημίες του κόσμου, που ζητούσε από τους παίκτες του Τζο Μαζούλα να κάνουν το repeat, κάτι που έχει να συμβεί στη Βοστώνη από το 1969, όταν η ομάδα είχε πανηγυρίσει τότε το 11ο πρωτάθλημά της και κάπως έτσι ήρθε η νίκη με 132-109 επί της Νέα Υόρκης.



Δείτε και άλλα βίντεο



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x