NBA

Νικηφόρα πρεμιέρα για τους Λέικερς, στην ιστορική βραδιά ΛεΜπρόν-Μπρόνι και το ντεμπούτο του Ρέντικ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον γιό του, Μπρόνι, καθώς οι Λέικερς επικράτησαν 110-103 των Τίμπεργουλβς μέσα στο Λος Άντζελες.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μπρόνι Τζέιμς έγιναν ο πρώτος πατέρας και γιος που παίζουν μαζί στο NBA, στη νίκη των Λέικερς επί των Τίμπεργουλβς στην «Crypto.com Arena».

Ο 39χρονος σούπερ σταρ και ο 20χρονος ρούκι έπαιξαν για δυόμισι λεπτά, στο ντεμπούτο του Μπρόνι στη Λίγκα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έγιναν ο πρώτος πατέρας και γιος που έπαιξαν την ίδια στιγμή σε ένα ματς και την ίδια ομάδα.

Ο ΛεΜπρόν σκόραρε 16 πόντους, ο Άντονι Ντέιβις έκανε double-double με 36 πόντους και 16 ριμπάουντ και ο Ρούι Χατσιμούρα πρόσθεσε 18 πόντους. Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ κέρδισε το πρώτο του παιχνίδι ως πρώτος προπονητής για τους Λέικερς, στην πρώτη του δουλειά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.



Ο Άντονι Έντουαρντς σκόραρε 27 πόντους για τη Μινεσότα, που προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της τα τελευταία 20 χρόνια. Ο Τζούλιους Ραντλ είχε 16 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Ντόντε Ντιβιντσένζο είχε 10 πόντους, με τους δύο παίκτες να κάνουν το ντεμπούτο τους με τους Τίμπεργουλβς μετά την ανταλλαγή με τον Καρλ-Άντονι Τάουνς στη Νέα Υόρκη πριν από τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA

Σέλτικς-Νικς 132-109

Λέικερς-Τίμπεργουλβς 110-103

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x