NBA

Ο Γιάννης έγινε ο πρώτος παίκτης που μπλοκάρει 4 φορές τον Εμπίντ (video)

Ο «Greek Freak» έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα σε ολόκληρη τη λίγκα εν όψει των play-off μετά την εμφάνιση που έκανε κόντρα στους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Νικητές στο ντέρμπι της Ανατολής εναντίον των Φιλαδέλφεια 76ερς αναδείχθηκαν οι Μιλγούκι Μπακς καθώς επικράτησαν με 128-122 έπειτα από τρομερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ πέτυχε 45 πόντους αλλά εκτός από αυτό βοήθησε στο μαρκάρισμα του Τζοέλ Εμπίντ που είναι ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της λίγκας.

Συγκεκριμένα ο «Greek Freak» κατάφερε να μπλοκάρει 4 φορές τον σέντερ από το Καμερούν, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς στη λίγκα μέχρι τώρα.

Παρόλο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επικράτησε στη μάχη που είχε με τον Εμπίντ, σε δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι παρέμεινε ταπεινός και ανέφερε ότι απλά προσπαθούσε να βοηθήσει τον Λόπεζ.

«Ο Εμπίντ είναι πολύ δυνατός στο ποστ. Απλά προσπαθούσα να βοηθήσω τον Μπρουκ (Λόπεζ) στο μαρκάρισμα του», ήταν τα λόγια του αστέρα των Μπακς που έπειτα από αυτήν τη νίκη είναι και μαθηματικά στην πρώτη θέση της περιφέρειας.



Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x