NBA

Ντράμοντ για την αποβολή του μετά από σπρώξιμο στον Γιάννη: «Επόμενη ερώτηση»

Ο Αντρέ Ντράμοντ απέφυγε να σχολιάσει την απόφαση των διαιτητών να τον αποβάλουν μετά το σπρώξιμο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αντρέ Ντράμοντ αποβλήθηκε στο τρίτο δωδεκάλεπτο του αγώνα των Μπακς με τους Πίστονς, όταν απώθησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σέντερ του Ντιτρόιτ ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη φάση δύο φορές μετά το τέλος του αγώνα και ισάριθμες απάντησε: «Επόμενη ερώτηση».

Όσο για το πώς προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον Greek Freak είπε: «Ξέρω καλά το παιχνίδι του Γιάννη καλά και προσπάθησα να τον μαρκάρω όσο καλύτερα μπορούσα, όταν τον ανέλαβα μετά τα γρήγορα φάουλ του Θον (Μέικερ). Είναι σπουδαίος παίκτης. Όταν θα βελτιώσει και το τρίποντό του, θα είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Για την ώρα είναι μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι. Δεν μπορείς να τον σταματήσεις να μπει στη ρακέτα, αλλά μπορείς να τον δυσκολέψεις, να τον αναγκάσεις να πάρει δύσκολα σουτ ή να σουτάρει από μακριά κι όταν θα του κάνεις φάουλ να του το κάνεις όσο πιο σκληρά μπορείς».



Πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ενισχυμένη απόδοση*. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x