NBA

Ντράγκιτς: «Ήταν κόλαση οι τελευταίες μέρες»

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ήθελε αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει τους Χιτ.

Έσφιξε τα δόντια, αγωνίστηκε παρά τους έντονους πόνους, αλλά ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους Χιτ και το πρωτάθλημα χάθηκε. Ο Σλοβένος γκαρντ περιέγραψε πώς έζησε το τελευταίο διάστημα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο πέλμα στον πρώτο τελικό με τους Λέικερς.

«Οι ελπίδες να παίξω δεν ήταν πολλές, αλλά το πάλεψα. Έκανα όσες θεραπείες μπορούσα. Δεν ένιωθα καλά, αλλά ήθελα να είμαι εκεί. Οι τελευταίες μέρες για μένα ήταν κόλαση. Να θες να βοηθήσεις την ομάδα σου και να μην μπορείς να παίξεις στους τελικούς… Χρειαζόμουν χρόνο, αλλά αυτός δεν υπήρχε. Παλέψαμε, αλλά οι Λέικερς ήταν καλύτεροι. Θα θυμόμαστε για πάντα αυτές τις στιγμές και θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτεροι», τόνισε ο Σλοβένος γκαρντ που μένει ελεύθερος.

Τον 35χρονο άσο αποθέωσε ο Έρικ Σπόελστρα. «Ήταν τρελό που βγήκε κι έπαιξε. Δεν έπρεπε να το κάνει. Όμως από τη μέρα που τραυματίστηκε μού έστειλε μήνυμα τα ξημερώματα και μου έλεγε να μην τον… ξεχάσω. Μας παρακαλούσε να παίξει παρότι οι γιατροί το απέκλεισαν. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα του, πόσο θέλει να προσφέρει στην ομάδα. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και άνθρωπος και είναι τιμή μου να είμαι προπονητής του», ανέφερε ο προπονητής του Μαϊάμι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x