NBA

Η… σατανική σύμπτωση πατέρα και γιου Γκάρι Τρεντ στις ανταλλαγές!

Μία απίστευτη ιστορία πατέρα και γιου δημιουργήθηκε με αφορμή την ανταλλαγή του Γκάρι Τρεντ τζούνιορ από τους Μπλέιζερς στους Ράπτορς…

Ο… πυρετός των ανταλλαγών στο ΝΒΑ πέρασε. Η προθεσμία για να κάνουν τις κινήσεις τους οι ομάδες εξέπνευσε στις 25 Μαρτίου και η μετακίνηση παικτών από πολιτεία σε πολιτεία και από ομάδα σε ομάδα ήταν ιδιαίτερα ενεργή και φέτος.

Όμως, φέτος, έγινε κάτι που αξίζει αναφοράς, αφού άγγιξε τα όρια της… επιστημονικής φαντασίας. Δεν πρόκειται για την ανταλλαγή κάποιου υπέρλαμπρου αστέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά για τον «νεόκοπο» στο ΝΒΑ, Γκάρι Τρεντ τζούνιορ.

Στην περίπτωση του 22χρονου γκαρντ/φόργουορντ έχουμε την απόλυτη εφαρμογή της φράσης: Ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του. Κι αυτό γιατί, η διαδρομή στη μέχρι τώρα πορεία της καριέρας του με τον πατέρα του είναι αδιανόητη.

Ο Γκάρι Τρεντ τζούνιορ, λοιπόν, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη του χρονιά στο ΝΒΑ, μετακόμισε από τους Μπλέιζερς στους Ράπτορς, ύστερα από σχετικό deal ανάμεσα στις δύο ομάδες. Επίσης, φέτος, πρόλαβε να παίξει και 41 ματς με την ομάδα του Πόρτλαντ. Και εδώ έρχεται η μεγάλη και… σατανική σύμπτωση με τον πατέρα του!

Ο Γκάρι Τρεντ, ο πρεσβύτερος, πατέρας του 22χρονου και μάλιστα πρώην παίκτης του Πανελληνίου σε δύο θητείες (2004/05 και 2006/07) έκανε ακριβώς το ίδιο, πριν από 23 χρόνια!

Τι είχε γίνει δηλαδή; Τη σεζόν 1997/98, η οποία ήταν η τρίτη του στο ΝΒΑ και ενώ είχε προλάβει να παίξει 41 αγώνες με τους Μπλέιζερς, έγινε ανταλλαγή στους Τορόντο Ράπτορς!

Απίστευτο κι όμως αληθινό ή αλλιώς «wild», όπως λένε στις ΗΠΑ…

Επίσης, ως… μπόνους των παράδοξων στις φετινές ανταλλαγές είναι πως άλλαξαν ομάδα και οι τρεις… Γκάρι που αγωνίζονται στο ΝΒΑ!

Συγκεκριμένα, ο Γκάρι Τρεντ τζούνιορ πήγε από τους Μπλέιζερς στους Ράπτορς, ο Γκάρι Χάρις από τους Νάγκετς στους Μάτζικ, ενώ την αντίθετη πορεία έκανε ο Γκάρι Κλαρκ, καθώς από το Ορλάντο μετακόμισε στο Ντένβερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x