NBA

Μπλέιζερς: Δίνουν την ευκαιρία στον Μάικλ Μπίσλεϊ για το «restart»!

Ο Μάικλ Μπίσλεϊ ήρθε σε συμφωνία με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ώστε να συμμετάσχει στο Summer League, επιστρέφοντας έτσι το NBA μετά από 2.5 χρόνια.

Ακόμα μία ευκαιρία για να... σώσει την καριέρα του θα έχει ο Μάικλ Μπίσλεϊ, καθώς σύμφωνα με tweet του έγκριτου δημοσιογράφου, Σαμς Σαράνια, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς συμφώνησαν μαζί του ώστε να αγωνιστεί στο Sumer League του Λας Βέγκας τον ερχόμενο Αύγουστο.

Ο 32χρονος πλέον φόργουορντ και άλλοτε Νο.2 επιλογή στο draft του 2008 επιστρέφει στο ΝΒΑ μετά από ακριβώς 2.5 χρόνια, με την τελευταία του εμφάνιση να είναι στις αρχές Φεβρουαρίου του 2019 με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Τον Ιούλιο του 2020 στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού ενώ είχε υπογράψει με τους Μπρούκλιν Νετς ώστε να συμμετάσχει στη «φούσκα» του Ορλάντο, τελικώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν πρόλαβε να αγωνιστεί.

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τα προηγούμενα χρόνια με την κατάθλιψη και τα ναρκωτικά δεν του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που θα μπορούσε. Στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί σε 609 παιχνίδια, με 12.4 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο ανά ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x