NBA

Ιδιοκτήτης Γουόριορς: «Ο Γκριν κατάλαβε ότι είχε ξεπεράσει τα όρια»

Ο ιδιοκτήτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Τζο Λάκομπ, έσπευσε να ξεκαθαρίσει την θέση του, αναφορικά με την κόντρα μεταξύ του Κέβιν Ντουράντ και του Ντρέιμοντ Γκριν.

Το αφεντικό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Τζο Λάκομπ, απάντησε στις κριτικές των φίλων της ομάδας, ότι η διοίκηση τάσσεται υπέρ του Κέβιν Ντουράντ στην κόντρα με τον Ντρέιμοντ Γκριν, ξεκαθαρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας, μίλησε στους δημοσιογράφους σχετικά με την απόφαση της διοίκησης να τιμωρήσει μόνο τον Γκριν με αποκλεισμό ενός αγώνα και ταυτόχρονα διέψευσε την φημολογία ότι ο οργανισμός παίρνει το μέρος του Ντουράντ, στην πρόσφατη διαμάχη των δύο αθλητών.

Για την ακρίβεια, ο ιδιοκτήτης των «πολεμιστών» υποστήριξε, «Πληροφορήθηκα ότι ορισμένοι πιστεύουν πως υποστηρίζουμε περισσότερο την πλευρά του Κέβιν Ντουράντ σε σχέση με του Ντρέιμοντ Γκριν, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο Γκριν κατάλαβε ότι είχε ξεπεράσει τα όρια. Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω τι είπε ή τι έκανε, αλλά πέρασε τα επιτρεπτά όρια. Ανάλογη ποινή θα είχε επιβληθεί σε οποιονδήποτε παίκτη της ομάδα, ο οποίος είχε κάνει κάτι αντίστοιχο. Μίλησα με τον Ντρέιμοντ, κατάλαβε το λάθος του και συνεχίζουμε να διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x