NBA

Καρνισόβας για Μπουλς: «Ενθουσιασμένοι με τον Βούτσεβιτς, αλλά δεν τελειώσαμε τις κινήσεις μας»

Μήνυμα για την επόμενη μέρα των Σικάγο Μπουλς έστειλε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του οργανισμού, Αρτούρας Καρνισόβας.

Καμία διάθεση να τραβήξει… φρένο στο πλάνο ενίσχυσης των Σικάγο Μπουλς δεν έδειξε ο ιθύνων νους του οργανισμού, Αρτούρας Καρνισόβας, μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης των Νίκολα Βούτσεβιτς, Ντάνιελ Τάις, Αλ-Φαρούκ Αμινού, Τζαβόντε Γκριν και Τρόι Μπράουν Τζούνιορ.

Μιλώντας λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της διορίας των ανταλλαγών, ο Λιθουανός εκτελεστικός αντιπρόεδρος τόνισε: «Έχουμε τον ΛαΒίν που είναι All-Star, ο Νίκολα είναι All-Star. Αρπάξαμε μία ευκαιρία. Γίναμε καλύτεροι. Προσπαθούμε να κερδίσουμε παιχνίδι και για αυτό είμαστε εδώ. Από τη στιγμή που ήρθαμε τον Απρίλιο, είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα και σήμερα το κάναμε.

Οι ομάδες για χρόνια κυνηγούν τέτοιους παίκτες και τα καταφέραμε στη λήξη. Είμαι, λοιπόν, ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τον οργανισμό μας. Ωστόσο, δεν έχουμε τελειώσει… Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να βελτιώνουμε την ποιότητα του παιχνδιού μας. Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε κομμάτια σε αυτό που η ομάδα θα μοιάζει στο μέλλον»
, είπε ο Καρνισόβας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Σικάγο Μπουλς ήθελαν και έναν πλέι-μέικερ και συγκεκριμένα τον Λόνζο Μπολ, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν τη «χρυσή» τομή με τους Πέλικανς, που αποφάσισαν τελικά να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους μέχρι το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης να διατηρεί το δικαίωμα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά για τον 23χρονο γκαρντ.

Διαβάστε ακόμα:

Έγινε το μπαμ: Στους Μπουλς ο Βούτσεβιτς!

Ο 5χρονος Βούτσεβιτς είχε δει το… όνειρο για τους Σικάγο Μπουλς (pic)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x