NBA

Ήττα με τρελά νεύρα για τους διαιτητές για τους Γουόριορς

Η βραδιά για τους Γουόριορς δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελαν έστω κι αν γι’ αυτό έχουν να φωνάζουν ως υπεύθυνους τους διαιτητές.

Από τους 19 πόντους διαφορά στο ημίχρονο, στην παράταση και εκεί ήττα 131-130 από τους Τίμπεργουλβς...

Η βραδιά για τους Γουόριορς δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελαν έστω κι αν γι’ αυτό έχουν να φωνάζουν ως υπεύθυνους τους διαιτητές.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από μία εύστοχη βολή του Καρλ-Άντονι Τάουνς. Αυτός ήταν ο παίκτης πάνω στον οποίο έκανε φάουλ εκτός φάσης ο Ντουράντ περίπου πέντε δέκατα πριν το τέλος την στιγμή που οι Τίμπεργουλβς θα έκαναν επαναφορά της μπάλας. Στην αμέσως προηγούμενη φάση ο Κάρι είχε ευστοχήσει σε τρίποντο και είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα 130-130.

Οι διαμαρτυρίες των Γουόριορς δεν άλλαξαν την κατάσταση και ο Τάουνς ευστόχησε στη πρώτη, αστόχησε εσκεμμένα στη δεύτερη βολή και μετά πανηγύρισε την νίκη με τους συμπαίκτες του. Μία νίκη η οποία φάνταζε... όνειρο στο ημίχρονο. Λογικό καθώς οι Γουλβς βρίσκονταν 19 πόντους πίσω στο σκορ. Όμως άλλαξαν εικόνα, κάλυψαν τη διαφορά, έστειλαν το ματς στην παράταση και τελικά πανηγύρισαν.

Σε άλλο παιχνίδι της βραδιάς ο Ίρβινγκ έδινε τη νίκη 114-112 στους Σέλτικς απέναντι στους Πέισερς με ένα λέι-απ πέντε δεύτερα πριν το τέλος. Είχε προηγηθεί ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετές εναλλαγές στο σκορ και τους Ίρβινγκ (30π.) και Μπογκντάνοβιτς (27π.) να δίνουν μεγάλη μάχη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους αγώνες:

Μπόστον Σέλτικς – Ιντιάνα Πέισερς 114-112
Ατλάντα Χοκς – Πόρτλαντ ΤρέιλΜπλέιζερς 98-118
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ντένβερ Νάγκετς 105-115
Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 131-130 (115-115)
Γιούτα Τζαζ – Ουάσιγκτον Ουίζαρντς 128-124
Λος Άντζελες Λέικερς – Σάρλοτ Χόρνετς 129-115

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x