NBA

Η τελευταία «παράσταση» του Γουέιντ στο Μαϊάμι (video)

Το τελευταίο παιχνίδι του στην έδρα των Χιτ έδωσε ο Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος ήταν απολαυστικός (με 30 πόντους) στο δικό του «αντίο» στο Μαϊάμι.

Μοναδική βραδιά στο Μαϊάμι, όπου ο Ντουέιν Γουέιντ έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του στην έδρα των Χιτ, στη νίκη με 122-99 επί των Σίξερς.

Μάλιστα, η τελευταία εντός έδρας εμφάνιση του «Flash» συνοδεύτηκε και από μία ακόμα εκπληκτική από τον ίδιο εμφάνιση απέναντι στη Φιλαδέλφεια.

Οι φίλοι των Χιτ πήγαν στο γήπεδο για να απολαύσουν για τελευταία φορά τον «D-Wade», ο οποίος είπε το δικό του «αντίο» με 30 πόντους (με 6/13 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 6/6 βολές), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ωστόσο, το Μαϊάμι δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ του NBA (α0πό τη στιγμή που οι Πίστονς νίκησαν τους Γκρίζλις) και έτσι το τελευταίο παιχνίδι του Γουέιντ είναι στο Μπρούκλιν απέναντι στους Νετς.




Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντουέιν Γουέιντ πήρε τον λόγο και μίλησε στους φίλους των Χιτ. «Βρίσκομαι εδώ ως ο πιο ευγνώμων άνθρωπος σε όλη την πολιτεία της Φλόριντα. Παίζω εδώ το τελευταίο παιχνίδι μου και μπορεί να μην κλαίω απ' έξω, αλλά μέσα μου είμαι τόσο συγκινημένος και είναι τόσο απλό: Σας αγαπάω», είπε βαθιά συγκινημένος ο Αμερικανός σούπερ-σταρ.




Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουν. με σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x