NBA

Η αντεπίθεση των Λέικερς (video)

Τον παλιό καλό τους εαυτό φαίνεται πως βρίσκουν σιγά σιγά οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τους Λέικερς, ωστόσο αυτό φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν με βάση τις τωρινές τους επιδόσεις πάνω στα παρκέ.

Η εκκίνηση των «λιμναθρώπων» μπορεί να μην ήταν η ιδανική, καθώς μετρούσαν 2-5 ρεκόρ νικών/ηττών στην έναρξη της σεζόν, όμως κατάφεραν σταδιακά να αντιστρέψουν υπέρ τους την κατάσταση με μια εντυπωσιακή αντεπίθεση διαρκείας.

Για την ακρίβεια, η ομάδα από το Λος Άντζελες μετρά πλέον οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, γεγονός που την τοποθετεί στην 7η θέση (10 - 7) της Δυτικής Περιφέρειας έπειτα από 17 αγώνες και με ποσοστό νικών που αγγίζει το 58.8%.

Με την επίδοση αυτή, οι Λέικερς έχουν τρεις νίκες παραπάνω από το 50% του ποσοστού επιτυχίας τους στην σεζόν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, έπειτα από την σεζόν 2012 – 2013 όταν και είχαν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 45 – 37 νίκες/ ήττες.

Οι Λέικερς τρέχουν νικηφόρο σερί δύο αγώνων, με τελευταία τους ήττα να καταγράφεται στις 18 Νοεμβρίου, εκτός έδρας από τους Ορλάντο Μάτζικ, με σκορ 130 – 117.

Δείτε το βίντεο:






Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x