NBA

Δάκρυσε ο Σπόελστρα: «Θα το ξεπεράσουμε!»

Ο Έρικ Σπόελστρα δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και έδωσε υπόσχεση για το μέλλον.

Ο Έρικ Σπόελστρα χρειάστηκε σχεδόν μισό λεπτό προσπαθώντας μάταια να συγκρατήσει τα δάκρυά του στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των Χιτ από τους Λέικερς στον τελευταίο τελικό του ΝΒΑ. Ο προπονητής του Μαϊάμι αποθέωσε τους παίκτες του και διαβεβαίωσε πως η ομάδα του θα επανέλθει δριμύτερη.

«Θα θυμόμαστε για πάντα αυτή τη σεζόν και τους δεσμούς που αναπτύξαμε. Ο καθένας θα ευχόταν να γνώριζε τέτοιους ανθρώπους. Τα παιδιά πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους και κάποιοι δεν ήταν ούτε καν κοντά στο 100%, ορισμένοι δεν θα έπρεπε καν να αγωνίζονται με τους τραυματισμούς που είχαν, αλλά το έκαναν ως το τέλος. Ήθελαν να τα καταφέρουν ο ένας για τον άλλο και γι’ αυτό είμαι στενοχωρημένος που δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε το τελευταίο εμπόδιο. Όλοι έχουμε το ίδιο κίνητρο. Κάποια στιγμή θα ξεπεράσουμε την απογοήτευση. Δεν περιμένω να γίνει μέσα σε μια μέρα, αλλά είμαστε όλοι αδέρφια και θα επιστρέψουμε πιο αποφασισμένοι και έτοιμοι», τόνισε.

Ειδική αναφορά έκανε στον Τζίμι Μπάτλερ. «Είμαι πανευτυχής που είμαι προπονητής του. Δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε κανέναν. Είναι ωραίο να νιώθεις πως ανήκεις σε μια οικογένεια. Η ομάδα μας έψαχνε καιρό έναν παίκτη σαν τον Τζίμι και νομίζω πως και ο ίδιος ήθελε ένα περιβάλλον σαν και το δικό μας», επισήμανε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x