Τη νέα του μπασκετική «στέγη» στο NBA βρήκε ο Σάσα Βεζένκοφ!

Ο Βούλγαρος φόργουορντ παραχωρήθηκε με ανταλλαγή μαζί με τον Ντέιβιον Μίτσελ και ένα pick από τους Σακραμέντο Κινγκς στους Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι έδωσαν ως αντάλλαγμα στους «βασιλιάδες» τον Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς.

Ο Βεζένκοφ ήταν δυσαρεστημένος από τον ρόλο τους στους Κινγκς, με τους οποίους είχε γι' ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Πλέον, αυτό μεταφέρεται στην ομάδα του Καναδά, την οποία μάλιστα προπονεί ο μόλις δεύτερος Ευρωπαίος head coach στην ιστορία της λίγκας, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ράπτορς είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία rebuilding, καθώς τερμάτισε την περασμένη σεζόν στη 12η θέση της Ανατολής και έδωσε τον κορυφαίο παίκτη της, Πασκάλ Σιάκαμ, με ανταλλαγή στους Πέισερς. Πάντως, οι Καναδοί είναι αρκετά γεμάτοι στα φόργουορντ, με παίκτες όπως ο Σκότι Μπαρνς, ο Κέλι Ολίνικ και ο Κρις Μπουσέρ.

Μένει να φανεί αν οι Ράπτορς έχουν σκοπό να διατηρήσουν τον Βεζένκοφ στο δυναμικό τους, ή αν θα υπάρξει και άλλη εξέλιξη με την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Υπενθυμίζουμε, ότι ακόμη και αν τον αφήσουν ελεύθερο οι Καναδοί, το συμβόλαιο του Βεζένκοφ θα τεθεί προς... διεκδίκηση για 48 ώρες, για όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει.

Στην ρούκι του σεζόν ο 29χρονος φόργουορντ είχε 5,4 πόντους (37,5% στα τρίποντα) και 2,3 ριμπάουντ σε 12,2 λεπτά κατά μέσο όρο παίζοντας σε συνολικά 42 αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x