NBA

Αρνείται τα σενάρια περί ανταλλαγής Φουλτζ ο μάνατζέρ του

Κάθετα αρνητικός στις φήμες που ήθελαν τον Μαρκέλ Φουλτζ να επιθυμεί ανταλλαγή του από τους Σίξερς, εμφανίστηκε ο μάνατζέρ του, Ρέιμοντ Μπράδερς.

Ο μάνατζερ του Μαρκέλ Φουλτζ έδωσε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον πελάτη του να επιδιώκει την μετακίνησή του από τους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Σε τοποθέτησή του στο ESPN, ο μάνατζερ του 20χρονου αθλητή υποστήριξε, «Δεν μίλησα ούτε με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Έλτον Μπραντ, ούτε με κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης σχετικά με επιθυμία του Μαρκέλ να αποχωρήσει από τον οργανισμό. Ο μοναδικός μου στόχος είναι να αποθεραπευτεί ο Μαρκέλ πλήρως από τον τραυματισμό του. Τέλος η ιστορία».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η νούμερο ένα επιλογή του draft 2017 θα έχει εντός των επομένων ημερών, συνάντηση με ειδικό γιατρό στην Νέα Υόρκη, προκειμένου να διαγνωστεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο αθλητής στον ώμο του αλλά και ο καλύτερος τρόπος επίλυσης του.

Ο παίκτης έχει τεθεί μέχρι νεωτέρας εκτός δράσης από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Σίξερς.
Την φετινή σεζόν, ο 20χρονος αθλητής σε 19 παιχνίδια έχει κατά μέσο όρο 8.2 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 0.3 κοψίματα σε 22.5 λεπτά συμμετοχής.

Στις δύο επαγγελματικές του χρονιές στο ΝΒΑ έχει σε σύνολο 33 αγώνων, 7.7 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 0.3 μπλοκ σε 20.6 λεπτά ανά παιχνίδι.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x