NBA

Ανησυχητικό μήνυμα από Μπίσλεϊ-Στο πλευρό του και ο Γκιστ (pic)

Ο πρώην ΝΒΑερ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ένα ποστ του ερμηνεύεται ως τάση αυτοκτονίας. Στο πλευρό του και ο Τζέιμς Γκιστ.

Ο Μάικλ Μπίσλεϊ βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο της μητέρας του στις 23 Δεκεμβρίου μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που έχει υπάρξει συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο και πρόσφατα αποχώρησε από τους Λέικερς για να παίξει στην Κίνα, έκανε ένα ποστ που προκάλεσε ανησυχία καθώς ερμηνεύτηκε από πολλούς ως τάση αυτοκτονίας!

«Ειλικρινά, έχω μεγαλώσει για να μισώ τόσο πολύ και τόσους πολλούς ανθρώπους από τότε που έχεις φύγει. Δεν μπορώ αποδεχτώ την αίσθηση του να είσαι μόνος σου, δεν ξέρεις πόσο έχει πληγωθεί η καρδιά μου μαμά. Ξέρω ότι είναι εγωιστικό αλλά δεν μου αρέσει πια εδω..... Θα σε δω σύντομα, υπόσχομαι» έγραψε και αρκετοί έσπευσαν να τον αποτρέψουν από οποιαδήποτε κακή σκέψη.

Μεταξύ αυτών και ο Τζέιμς Γκιστ, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να σχολιάζει: «Ψηλά το κεφάλι. Έχεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου που σε θαυμάζουν. Είμαι ένας από αυτούς. Αν ποτέ χρειαστείς τίποτα, εδώ είναι ο φίλος σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x