Nations League

Γκαγκάτσης: «Ο φόρος τιμής στον Μπάλντοκ ήταν ένα μοναδικό μήνυμα ενότητας»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφέρθηκε στην απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ στο Match Programme του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ιρλανδία.

Το δικό του μήνυμα για τον ξαφνικό και αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Στο εισαγωγικό σημείωμα στο Match Programme για την αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Ιρλανδία για το Nations League, ο κ. Γκαγκάτσης τόνισε μεταξύ άλλων πως ο φόρος τιμής των διεθνών μας στον Μπάλντοκ ήταν ένα μοναδικό μήνυμα ενότητας, ενώ, ανέφερε πως το σημερινό ματς της «γαλανόλευκης» αποτελεί µια στιγμή αποχαιρετισµού για ένα σηµαντικό µέλος της οικογένειας της Εθνικής Οµάδας.


Αναλυτικά το μήνυμα του Μάκη Γκαγκάτση:

«Φίλες και φίλοι,

Η αποψινή αναμέτρηση µε την Ιρλανδία έχει µια ιδιαίτερη βαρύτητα για όλους µας, καθώς αποτελεί µια στιγµή αποχαιρετισµού για ένα σηµαντικό µέλος της οικογένειας της Εθνικής Οµάδας.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, που τίµησε µε υπερηφάνεια το εθνόσηµο, δεν βρίσκεται πια ανάµεσά µας. Έφυγε αδόκητα λίγες ώρες πριν από την ιστορική νίκη της Ελλάδας στην Αγγλία, στη χώρα που γεννήθηκε. Είναι δύσκολο για τον καθέναν από εµάς να αποδεχτεί αυτή την ξαφνική απώλεια. Πολλώ δε µάλλον για τους συµπαίκτες του, µε τους οποίους µοιραζόταν τα ίδια αποδυτήρια, την ίδια προσπάθεια και µαζί τις χαρές και τις απογοητεύσεις.

Την προηγούμενη Πέµπτη, ο φόρος τιµής στη µνήµη του Τζορτζ από τους συµπαίκτες και φίλους του, δεν ήταν απλώς µια ανεπανάληπτη νίκη, αλλά ένα μοναδικό μήνυμα ενότητας και αξιοπρέπειας και µια ανεξίτηλη ανάµνηση, γεµάτη συναισθηματικές εκρήξεις. Οι διεθνείς µας, µε ραγισµένη καρδιά και δάκρυα στα µάτια, βρήκαν τη δύναµη να αγωνιστούν και να τιµήσουν µεγαλοπρεπώς τον Τζορτζ.

Εκ µέρους της ΕΠΟ, θέλω να εκφράσω και πάλι τα συλλυπητήριά µου προς στην οικογένεια και τους οικείους του Τζορτζ. Η προσφορά του στην Εθνική Οµάδα δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Η απουσία του θα είναι αισθητή, όµως το πνεύµα και το παράδειγµά του θα µας συνοδεύουν σε κάθε αγώνα.

Και σε κάθε απόκρουση στην τοξικότητα.

Σε κάθε πάσα τού σεβασµού και της αλληλεγγύης που πρεσβεύει, ως αξίες, το ποδόσφαιρο.

Σε κάθε σουτ προς την κατεύθυνση της ενότητας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x