NBA

Αϊζέα Τόμας για τα δεκαήμερα συμβόλαια του ΝΒΑ: «Δεν σου δίνεται πραγματική ευκαιρία»

O Aϊζέα Τόμας εξηγεί γιατί όταν υπογράφεις δεκαήμερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, δεν σου δίνεται πραγματική ευκαιρία.

Δεν είναι υπέρ των δεκαήμερων συμβολαίων ο Αϊζέα Τόμας, ο πρώην all-star τα τελευταία χρόνια δεν έχει στεριώσει σε κάποια ομάδα και σε συνέντευξη του με αμερικανικό μέσο εξήγησε πως ένας λόγος είναι τα δεκαήμερα συμβόλαια.

«Όταν υπογράφεις ένα δεκαήμερο συμβόλαιο, έχεις ουσιαστικά τρία παιχνίδια για να δείξεις πως αξίζεις μια θέση στο ρόστερ. Είναι γενικά μια δύσκολη κατάσταση διότι όταν ψάχνεις ομάδα φυσικά και θα υπογράψεις δεκαήμερο, αλλά συνήθως δεν σου προσφέρουν διότι δεν σου δίνεται πραγματική ευκαιρία για να αποδείξεις πράγματα», τόνισε ο πρώην άσος των Σέλτικς.

Δυστυχώς, για τον Τόμας τα δεκαήμερα συμβόλαια είναι τα μόνα που έχει υπογράψει τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα από το 2019 έχει φορέσει την φανέλα 6 ομάδων (Νάγκετς, Λέικερς, Πέλικανς, Μάβερικς, Γουίζαρντς και Χόρνετς), και η τύχη δεν είναι στο μέρος του διότι όλες οι εν λόγω ομάδες δεν «καιγόντουσαν» για πόιντ γκαρντ.

Ο 32χρονος την σεζόν 2016-2017 πραγματοποίησε την καλύτερη του χρονιά, αφού με την φανέλα των «Κελτών» μετρούσε 28,9 πόντους, 5,9 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 37 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x