NBA

Αντετοκούνμπο: «Πιο ανοιχτή η Ανατολή χωρίς Λεμπρόν»

Η μετακόμιση του Λεμπρόν Τζέιμς στη Δύση έχει αυξήσει τις πιθανότητες των άλλων ομάδων της Ανατολής για διάκριση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναγνωρίζει πως η μετακόμιση του Λεμπρόν Τζέιμς στη Δύση για πρώτη φορά στην καριέρα του έκανε πιο εύκολο το δρόμο για τους υπόλοιπους της Ανατολής.

«Δεν ήξερα αν θα ήμασταν στους τελικούς της Ανατολής ή όχι. Ήξερα όμως πως είναι ένας κορυφαίος παίκτης και πάντα είχαμε πρόβλημα απέναντί του με τους Καβαλίερς. Τώρα δεν βρίσκεται εκεί και είναι λίγο πιο εύκολο. Σίγουρα η απουσία του Λεμπρόν από την Ανατολή αφήνει πιο ανοιχτή την περιφέρεια. Κάθε φορά που δεν χρειάζεται να περάσεις από το εμπόδιο του Λεμπρόν, έχεις περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσεις», τόνισε ο ηγέτης των Μπακς.

Όσο για τους τελικούς της Ανατολής μετά τη νίκη της ομάδας του στο Game 1; «Ατομικά δεν έκανε κανείς μας εξαιρετικό ματς στο πρώτο παιχνίδι, αλλά σαν σύνολο κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Είμαστε χαρούμενοι για το 1-0, αλλά στο τέλος της ημέρας η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να πάρουμε και τον δεύτερο αγώνα», είπε.

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Ενισχυμένη απόδοση* στον Κώστα Σλούκα για πρώτο σκόρερ του Final 4! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x