NBA

Αντετοκούνμπο: «Κρατήστε στην ομάδα τους free agents»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στη διοίκηση των Μπακς να υπογράψει με τους 4 παίκτες της ομάδας που μένουν ελεύθεροι.

Οι Μιλγουόκι Μπακς αποκλείστηκαν από τους Τορόντο Ράπτορς, από τους οποίους έχασαν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας και έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα από το 1971.

Τώρα τα βλέμματα στρέφονται στην επόμενη μέρα τους, καθώς υπάρχουν 4 συμβόλαια πρωτοκλασάτων παικτών που ολοκληρώνονται. Συγκεκριμένα, μένουν ελεύθεροι οι Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπες, Νίκολα Μίροτιτς και Μάλκολμ Μπρόγκντον, αν και για τον τελευταίο υπάρχει όρος που επιτρέπει στα «ελάφια» να υπογράψουν μαζί του.

Κάπου εδώ μπαίνει στη μέση ο σταρ των Μπακς, Γιάννκς Αντετοκούνμπο, ο οποίος έστειλε μήνυμα στη διοίκηση της ομάδας να κρατήσει όλους τους free agents στο ρόστερ: «Ειλικρινά θέλω να γυρίσουν όλοι. Είμαστε σπουδαία ομάδα, με γενναιόδωρους παίκτες που έπαιξαν σωστά. Είμαστε νικητές, είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα και δεν αντιμετωπίσαμε εσωτερικά προβλήματα. Φυσικά και θέλω να έχω πίσω όλους τους συμπαίκτες μου», είπε σχετικά ο Greek Freak.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x