Ελλάδα

Μπουρούσης: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός»

Καλές οι ατομικές διακρίσεις –με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της έκτης στροφής στην Α1- ωστόσο ο Γιάννης Μπουρούσης προτιμά να κερδίζει ο Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα με το αν ο ίδιος είναι καλός.

Ο Γιάννης Μπουρούσης… ξεχαρμάνιασε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και αναδείχθηκε MVP της έκτης αγωνιστικής στην Α1, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο σύστημα ranking.

Ο Έλληνας σέντερ, που είχε 19 πόντους (4/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 8/9 βολές), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κοψίματα, 6 κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο και δύο λάθη σε 23’ συμμετοχής, ξεκαθάρισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά ο Παναθηναϊκός Superfoods, ανεξάρτητα με το αν ο ίδιος είναι καλός ή όχι και έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο πως «θα κάνουμε τα πάντα για να σας προσφέρουμε χαρά»!

«Είναι σίγουρα κάτι τιμητικό, αλλά δεν μου αρέσει στέκομαι σε προσωπικές διακρίσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα, ανεξάρτητα με το αν εγώ είμαι καλός ή όχι. Στόχος μου είναι να εφαρμόζω στο παρκέ όλα όσα ζητά από εμένα ο προπονητής μου, ώστε να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει», είπε αρχικά ο 33χρονος άσος και συμπλήρωσε σχετικά με τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει το ξεκίνημα της Α1:

«Νομίζω πως το φετινό πρωτάθλημα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον με βάση τα όσα παρακολουθούσα από το εξωτερικό» είπε και συνέχισε: «Όλες οι ομάδες νομίζω πως έχουν ισχυροποιηθεί με αποτέλεσμα τα περισσότερα παιχνίδια να είναι αμφίρροπα. Εύχομαι όσο περνούν τα χρόνια ο ανταγωνισμός μεταξύ υγιών ομάδων να μεγαλώνει».

Τέλος, έστειλε το μήνυμα του προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Θέλω να τους πω ότι ως ομάδα κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x