Μουντομπάσκετ 2014

Καζλάουσκας: «Έλειπε ο Μπουρούσης…»

Ο Γιόνας Καζλάουσκας κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη της Λιθουανίας επί της Ελλάδας τονίζοντας πως η υπεροχή των ψηλών της ομάδας του οφείλεται και στην απουσία του Μπουρούση.

Χαμηλά την μπάλα κράτησε ο Γιόνας Καζλάουσκας αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια μετά το 86-67 της Λιθουανίας επί της Ελλάδας. Σχετικά με την υπεροχή κάτω από τα καλάθια, στάθηκε στην απουσία του Μπουρούση.

«Δεν μου άρεσε τόσο η εικόνα μας στο πρώτο μέρος. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε όπως θέλω. Σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος. Πάντως δεχτήκαμε πολλά εύκολα καλάθια και πρέπει να το περιορίσουμε αυτό. Επίσης πρέπει να σημειώσουμε πως η Ελλάδα έπαιξε χωρίς τον Μπουρούση, που αποτελεί μία δύναμη για αυτή κάτω από το καλάθι. Μπορεί κάποιοι να μας θεωρούν έτοιμους, αλλά υπάρχουν ακόμη αδυναμίες και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Φυσικά και μας αρέσει να κερδίζουμε, έστω και στα φιλικά, αλλά σημασία έχει να προοδεύουμε σε αυτό το στάδιο», ανέφερε ο τεχνικός της «Λιέτουβα», προσθέτοντας πως για την ώρα δεν θα μειώσει το ρόστερ που αριθμεί 14 παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x