Ελλάδα

Ζέρβας: «Τι θα συζητήσουν Μπαρτζώκας και Σλούκας - Απόλυτο φαβορί για Μίροτιτς ο Ολυμπιακός»

Στο αντικείμενο της καθοριστικής επαφής Μπαρτζώκα-Σλούκα και τις μεγάλες πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός ν’ αντικαταστήσει τον Βεζένκοφ με τον Μίροτιτς αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας.

Για το «καυτό» θέμα του Κώστα Σλούκα, αλλά και την ορθάνοιχτη υπόθεση Μίροτιτς, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι στην καθοριστική επαφή που θα έχει ο Έλληνας γκαρντ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ένας θα είναι ο βασικός άξονας της συζήτησης.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι το ερώτημα αν τον θέλει ο προπονητής έχει ήδη απαντηθεί από την πρόταση της διοίκησης (που είναι επιπέδου Σπανούλη στα 34), σημείωσε ότι κουβέντα μπορεί να γίνει μόνο για τον ρόλο του.

Και εκτιμώντας ότι δύσκολα ο Μπαρτζώκας θα του πει κάτι διαφορετικό (μιας και τα νούμερα λένε ότι με αυτή τη χρησιμοποίηση έκανε μια από τις πιο παραγωγικές σεζόν του), τόνισε ότι η απάντηση Σλούκα θα κρίνει και τον υπόλοιπο σχεδιασμό της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, αναφέρθηκε και στο θέμα της αντικατάστασης του Βεζένκοφ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για τον Μίροτιτς και ότι δεν αποκλείεται κίνηση για τον Μπέντιλ (ως συμπληρωματική λύση).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x