Ελλάδα

Ζέρβας: «Τα δεδομένα για Βεζένκοφ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφορικά με την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη.

Τα δεδομένα για την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή τη σχετική ενημέρωση του Βούλγαρου φόργουορντ στους Κινγκς.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τόνισε πως ο 28χρονος δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα του Σακραμέντο και πλέον στο μυαλό του είναι για τα καλά και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη. Ωστόσο, με βάση τους κανονισμούς του ΝΒΑ είναι μία υπόθεση που θέλει αρκετή υπομονή, αλλά μπορεί να υπάρξουν τα πρώτα νέα στο προσεχές ντραφτ, όπου οι ομάδες κάνουν διάφορες συζητήσεις μεταξύ τους.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Νίκος Ζέρβας ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» απλώς παρακολουθούν τις εξελίξεις στο θέμα του Βεζένκοφ, έχοντας γνωστοποιήσει ήδη στον παίκτη ότι η πόρτα τους είναι… ορθάνοικτη για εκείνον και πως αποτελεί τον πρώτο στόχο για το καλοκαίρι.

Τέλος, ο «ερυθρόλευκος» ρεπόρτερ εκτιμά ότι είναι σημαντική είδηση για την ευρωπαϊκή αγορά και η νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος όπως δείχνουν τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή, δεν αναμένεται να ανανεώσει με τη Μονακό

Ακούστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ζέρβα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x