Ελλάδα

Ζέρβας: «Η μεγαλύτερη μεταγραφή αυτή την στιγμή στην Ευρωλίγκα είναι ο Φουρνιέ»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού, όπως τα μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στο μεγάλο «μπαμ» της συμφωνίας με τον Εβάν Φουρνιέ, χαρακτηρίζοντάς την ως «τη μεγαλύτερη μεταγραφή αυτή την στιγμή στην Ευρωλίγκα». Παράλληλα, ανέφερε ότι εξ αρχής ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ δεν είχε παράλογες απαιτήσεις, δείχνοντας προτίμηση στο πρότζεκτ που του παρουσίασε η ομάδα του Πειραιά και λέγοντας το «ναι» μέσα στο σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, ο πρώην ΝΒΑer απέρριψε τις προτάσεις των Αρμάνι Μιλάνο και Βιλερμπάν, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης είχε απλώς εκφράσει ενδιαφέρον, καθώς ενδεχομένως να φουλάρει για τον Τούρκο, Τσεντί Οσμάν.

Η ανακοίνωση του Εβάν Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό είναι θέμα χρόνου, ενώ υπάρχει το σενάριο ο Γάλλος να είναι παρών και στη τιμητική βραδιά για τον Γιώργο Πρίντεζη (6/9).

Από ‘κει και πέρα, ο Νίκος Ζέρβας ανέφερε ότι σίγουρα θα υπάρξει μία αποχώρηση και αυτή θα είναι του Φίλιπ Πετρούσεφ, με τη μορφή δανεισμού στον Ερυθρό Αστέρα. Στο μεταξύ, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση σκοπεύει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Σέρβου. Επίσης, δεν αποκλείεται και δεύτερη αποχώρηση.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x