Ελλάδα

Ζέρβας: «Φυσιολογική η ανετοιμότητα του Ολυμπιακού αυτή την εποχή - Ακόμα ψάχνουν τους ρόλους τους οι παίκτες»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, αλλά και τον... απόηχο από την ήττα της ομάδας στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Μιλώντας με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών στο ματς με τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας πως υπάρχουν δύο όψεις για να διαβάσει κανείς το εν λόγω ματς. Στάθηκε στην μέτρια προς κακή εμφάνιση της ομάδας, πράγμα λογικό λόγω της εποχής, τονίζοντας πάντως πως αν «καθάριζε» 1-2 ριμπάουντ ή έβαζε 1-2 σουτ θα μπορούσε ακόμα και με αυτή την εμφάνιση να έπαιρνε τη νίκη.

Στη συνέχεια, στάθηκε στην αμυντική, αλλά και δημιουργική «άνθηση» που θα έρθει στην ομάδα κατά την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ, ενώ, σχολίασε και το γεγονός πως ο Γουόκαπ ξεκίνησε από τον πάγκο και πως ο Παπανικολάου αγωνίστηκε λίγα λεπτά.


Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του για την έως τώρα αγωνιστική εικόνα του Εβάν Φουρνιέ, αναφέροντας πως: «Ο Φουρνιέ παίζει καλό μπάσκετ αλλά είναι υπερβολικά αλτρουιστής. Πρώτον, θέλω να μπει στο σύστημα της ομάδας να καταλάβει πως λειτουργεί, και δεύτερον δεν νιώθει 100% έτοιμος για τον εαυτό του. Όταν βρει ρυθμό, θα είναι ο παίκτης που θα τελειώνει τα παιχνίδια και θα παίρνει τα μεγάλα σουτ».


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x