Ελλάδα

Ζέρβας: «Δεν μπορείς να πεις ότι τελείωσε στο ΣΕΦ το πρωτάθλημα - Τι ισχύει για Τζέιμς και Βεζένκοβ»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 3η και ίσως τελευταία «μάχη» του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό με φόντο το πρωτάθλημα, αλλά και τις «καυτές» περιπτώσεις Βεζένκοβ-Τζέιμς.

Ο 3ος τελικός του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR και οι «καυτές» υποθέσεις Βεζένκοβ-Τζέιμς.

Ο Νίκος Ζέρβας μετέφερε μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σημερινή «μάχη» των «αιώνιων» στο ΟΑΚΑ με φόντο τον τίτλο, τον οποίο θα κατακτήσουν οι Πειραιώτες σε περίπτωση νίκης.

Αρχικά σχολίασε ότι διαψεύδεται η εκτίμηση πως ο νικητής του 2ου τελικού θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, εξηγώντας ότι «ήταν πολύ σημαντική η αντίδραση του Παναθηναϊκού αγωνιστικά».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Τζέιμς, επισημαίνοντας ότι δεδομένα υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είναι τόσο προχωρημένη η υπόθεση όσο παρουσιάστηκε σε πρόσφατο δημοσίευμα στην Ισπανία.

«Έχει καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον Τζέιμς από το περασμένο καλοκαίρι, έχει εκφραστεί με καλά λόγια για τον Μπαρτζώκα. Είναι λίγο μονόδρομος για τον Ολυμπιακό ο Τζέιμς, αφού θα λύσει μονομιάς το πρόβλημά του. Έχει καλές πιθανότητες ο Ολυμπιακός, αλλά είναι ανοιχτό το θέμα, υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές. Είναι ακόμα και για τη Μονακό ανοιχτό το θέμα», είπε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

Επιπροσθέτως, μίλησε για την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοβ, ξεκαθαρίζοντας ότι παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού και ανέλυσε τα δεδομένα με τους Κινγκς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x