Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, τόσο από τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται, όσο και ενόψει του Game 3 των τελικών της Stoiximan Basket League, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε αρχικώς στις φήμες από την Ισπανία πως ο Μάικ Τζέιμς πλησιάζει στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως μετά και τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, ο Μάικ Τζέιμς είναι δεδομένο πως ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό γκαρντ ωστόσο να βρίσκεται στα «ραντάρ» και άλλων ομάδων.

Μάλιστα, αναφορικά με το ρεπορτάζ της «Relevo», τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Δεν ξέρω αν το ισπανικό δημοσίευμα ισχύει, αλλά εγώ δεν θα το αποκλείσω».


Στη συνέχεια, στάθηκε και στην περίπτωση του Έβανς, αναφέροντας την εικασία του πως αναλόγως τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών φέτος το καλοκαίρι στις θέσεις των γκαρντ, θα υπάρξει ενδεχόμενο απόκτησής του τον Φεβρουάριο. «Αν ο Ολυμπιακός πάρει παίκτες που αφήνουν περιθώριο στον υγιή Έβανς να έρθει τον Φλεβάρη και να «κουμπώσει» στο σύστημα τότε μπορεί να γίνει. Είναι θολή αυτή την στιγμή η υπόθεση αυτή».

Παράλληλα, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην περίπτωση επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ, τονίζοντας πως αν και εφόσον μείνει ελεύθερος από το ΝΒΑ, τότε η πρώτη ομάδα που θα μιλήσει είναι ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα, έδωσε credit και στον Αϊζάια Κάνααν για τον επαγγελματισμό που δείχνει, παρά το γεγονός πως αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Τέλος, αναφορικά με τον αυριανό τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι ματς που έχει τη λιγότερη πίεση για τον Ολυμπιακό. Έχει τρεις ευκαιρίες να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν πάει όμως με τέτοια ψυχολογία, πάει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και την πίεση του Παναθηναϊκού και να πάρει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά με 3-0 με μειονέκτημα έδρας. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x