Ελλάδα

«Υπερήφανος που ήρθα στην ΑΕΚ»

Όνειρο ζωής είναι για τον Μιχάλη Καμπερίδη να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως υποστήριξε στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ο Μιχάλης Καμπερίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τη μεταγραφή του αυτή, ενώ παράλληλα τόνισε πως ανυπομονεί να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στους ομαδικούς, αλλά και ατομικούς του στόχους, όπως και στους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για την επιλογή μου να έρθω στην ΑΕΚ. Ήταν όνειρο ζωής για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα, με την τεράστια ιστορία που κουβαλάει»

Για τον στόχο της ομάδας: «Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Είμαστε μία νέα ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που να αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ και ταυτόχρονα να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Για τους δικούς του στόχους: «Πιστεύω ότι όταν έρθει η στιγμή να φορέσω αυτή τη φανέλα στους επίσημους αγώνες, θα είμαι έτοιμος να δώσω το 150% των δυνατοτήτων μας και να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, εγώ και οι συμπαίκτες μου να φτάσουμε βήμα-βήμα εκεί που θέλουμε».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Για τον κόσμο, ό,τι και να πω είναι λίγο. Ξέρω ότι θα είναι πάντα εκεί, δίπλα μας και αυτό νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο από όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x