Ελλάδα

Τέλος ο Περπέρογλου από Εφές

Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Περπέρογλου αποτελεί παρελθόν για την Εφές. Πιθανόν να γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Εξετάζει προσφορά που του 'χει γίνει από άλλη ομάδα ο παίκτης.

Ελεύθερος από την Αναντολού Εφές έμεινε ο Στράτος Περπέρογλου. Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ο διεθνής φόργουορντ έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, με την οποία είχε κλειστό διετές συμβόλαιο, με απολαβές κοντά στις 900.000 ευρώ για το δεύτερο χρόνο.

Η δευτεραθλήτρια και Κυπελλούχος της χώρας είχε ήδη έναν ξένο περισσότερο από το επιτρεπτό όριο στην τουρκική λίγκα, ενώ έχει στο στόχαστρό της κι έναν ακόμη ψηλό, οπότε ο Περπέρογλου δεν χωρούσε στα πλάνα. O 31χρονος φόργουορντ εξασφάλισε ένα ποσό ως αποζημίωση.

Φαίνεται πως βρέθηκε η φόρμουλα αποδέσμευσις του και ανοίγει ο δρόμος να επιστρέψει στο λιμάνι, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι πιθανό να του γίνει επίσημη πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Παράλληλα, ο Περπέρογλου εξετάζει σοβαρά πολύ καλή πρόταση που του έχει γίνει από άλλο σύλλογο και όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x