Ελλάδα

Πετρίδης: «Με υπομονή, για έναν ψηλό που θα κάνει τη διαφορά ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, σχετικά με τις μεταγραφικές βλέψεις της ομάδας και του Εργκίν Αταμάν, μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μία μεταγραφή. (Ψηλός) Αυτή είναι η στόχευση αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά.

Όσον αφορά τα όσα είχαν ακουστεί για τον Σάσα Βεζένκοφ, είπε: «Ήταν εντελώς διερευνητικό, όπως είπε ο Αταμάν. Έκανε μία ερώτηση για το στάτους του παίκτη. Τα ποσά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες δεν υπάρχουν», ενώ επισήμανε πως μέχρι τις 15/7 τελειώνει η υπόθεση του Ναν σχετικά με την προοπτική να επιστρέψει στο NBA.

Και συνέχισε για τη μεταγραφική αναζήτηση του «επτάστερου», λέγοντας: «Αυτό ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Ένα πεντάρι, θέλει ένα καλό όνομα που θα ανεβάσει επίπεδο τη frontline, σε σχέση με τον Μπαλτσερόφσκι που δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων που υπήρχαν. Έχει αρκετά ποιητικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν φάνηκε έτοιμος για αυτό το επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x