Ελλάδα

Πετρίδης: «Ήταν απολαυστικός στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός, τον αδικεί η διαφορά του τελικού σκορ»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού AKTOR, όπως τα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης!

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλό του, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Χρήστο Ρομπόλη ο Γιώργος Πετρίδης!

Αρχικά, χαρακτήρισε απολαυστική την εμφάνιση των «πράσινων» στο χθεσινό ντέρμπι και μίλησε για το σχήμα με τους τρεις γκαρντ το οποίο χρησιμοποίησε σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης του ΣΕΦ ο Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας ότι ο προπονητής των «πράσινων» μπορεί να το χρησιμοποιεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αφού και η προσθήκη του Μπράουν του δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Στη συνέχεια, έκανε ειδική αναφορά στον Σλούκα, τονίζοντας ότι ακόμα και όταν δεν «γράφει» νούμερα, νοικοκυρεύει το παιχνίδι της ομάδας του δίνοντάς της το μομέντουμ, ενώ αναφέρθηκε και στον Χουάντσο, ο οποίος προσφέρει πάρα πολλά στην άμυνα, με τη δυνατότητα που έχει να μαρκάρει όλες τις θέσεις.

Τέλος, μίλησε για την ερχόμενη αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, τονίζοντας ότι περιμένει τα νεότερα για την κατάσταση των Γκριγκόνις και Παπαπέτρου, η κατάσταση των οποίων θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη, μετά το σημερινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Αταμάν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x