Ελλάδα

Πετρίδης: «Επικρατέστερος να κοπεί ο Βιλντόσα για να αξιοποιήσει ο Αταμάν τους πιο πολλούς ψηλούς του Παναθηναϊκού»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο πλάνο που ενδέχεται να έχει μυαλό του ο Εργκίν Αταμάν για τον πρώτο τελικό του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό και το «κόψιμο» του Βιλντόσα.

Ο Λούκα Βιλντόσα θα είναι πιθανότατα αυτός που θα κοπεί από τη λίστα ξένων στον σημερινό (05/06) τελικό του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό, όπως εκτίμησε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξηγώντας και το γιατί.

«Ο Παναθηναϊκός προετοιμάστηκε χωρίς προβλήματα για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό, μένει μόνο να δούμε ποιος θα μείνει εκτός. Με τον Βιλντόσα επικρατέστερο, όπως είπαμε και χθες και το δίλημμα να είναι αυτός ή ο Μπαλτσερόφσκι. Ίσως ο Αταμάν να θέλει να βάλει στο παιχνίδι τον Πολωνό, για αυτό τον χρησιμοποίησε και τόσο πολύ με τον Άρη. Κάνοντας και με την απουσία του Φαλ πλεονέκτημα την τριάδα των ψηλών για την ομάδα του. Έχει τη δυνατότητα να αλλάξει πάντως ακόμα και στο επόμενο παιχνίδι την εξάδα των ξένων», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τις μεταγραφές, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο «επτάστερος» θα κινηθεί για έναν ψηλό που θα πλαισιώσει τον Λεσόρ, τον αντικαταστάτη του Βιλντόσα, αν φύγει γιατί έχει συμβόλαιο, αλλά και ένα… τριαροτεσσάρι.

Ο Πετρίδης χαρακτήρισε πολύ σημαντικά τα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Άρη από πνευματικής αλλά και σωματικής ετοιμότητας ενόψει των τελικών.

Ενώ αναφέρθηκε και στα εισιτήρια που έχουν απομείνει για την σημερινή αναμέτρηση στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x