Ελλάδα

Πετρίδης: «Ανεπανάληπτη και τεράστια η νίκη του Παναθηναϊκού, απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα - Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR θα μνημονεύεται για πάρα πολλά χρόνια, αφού ήρθε κόντρα και στη διαιτησία και στάθηκε στους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Για νίκη απέναντι σε… όλους και σε όλα, έκανε λόγο ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή το μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού AKTOR και την ισοφάριση των τελικών με τον Ολυμπιακό σε 2-2.

«Η χθεσινή νίκη απέναντι σε ένα σύστημα που λυμαίνεται τον χώρο του μπάσκετ, ήταν τεράστια και πανηγυρίστηκε αυθόρμητα. Όχι μόνο από οργανωμένους οπαδούς, αλλά και από μικρά παιδιά που πήγαν στο ΟΑΚΑ με τους γονείς τους. Αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός είναι κάτι το ανεπανάληπτο, η χθεσινή νίκη θα μνημονεύεται για πάρα πολλά χρόνια. Είναι νίκη κόντρα όχι στον Ολυμπιακό αλλά απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα, δεν θυμάμαι να την έχω δει ξανά στον ομαδικό αθλητισμό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στα περίπου 15 sold out που έχουν γίνει στα φετινά παιχνίδια του «επτάστερου» από τον κόσμο του, παρότι μάλιστα τα εισιτήρια διαρκείας δεν είναι πάνω από 5.000.

Ο Πετρίδης επισήμανε ότι η πίεση είναι πλέον στον Παναθηναϊκό, πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και ότι με αυτή την νοοτροπία θα κατέβει η ομάδα και στον πέμπτο τελικό.

Ενώ χαρακτήρισε φανταστικό το κοουτσάρισμα του Αταμάν, σημείωσε ότι η άμυνα του Χουάντσο ήταν για σεμινάριο και επανέλαβε πως ο Γκραντ αποτελεί μεταγραφική… κλοπή των «πράσινων».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x