Ελλάδα

«Εμβληματικό γεγονός, ξεπέρασε τα σύνορα»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την παγκόσμια εμβέλεια του «Π. Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανέβασε στα social media ένα βίντεο όπου αναδεικνύεται πώς το φετινό «Π. Γιαννακόπουλος» ξεπέρασε τα σύνορα και έγινε viral στο εξωτερικό, πέρα από την Ελλάδα.

Πριν από λίγες μέρες, ο Παναθηναϊκός AKTOR πρωταγωνίστησε σε μία φοβερή βραδιά, αφού διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία το 6ο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος», το οποίο έλαβε χώρα στο Καλλιμάρμαρο υπό το βλέμμα 42 χιλιάδων οπαδών!

Φυσικά, ένα τέτοιου μεγέθους event δεν πέρασε απαρατήρητο στο εξωτερικό. Οι «πράσινοι» ανέβασαν ένα βίντεο με παίκτες από ξένες ομάδες, Youtubers από το εξωτερικό, αλλά και ξένα δημοσιογραφικά Μέσα να σχολιάζουν τη συγκεκριμένη βραδιά, κάτι που τονίζει την... παγκόσμια εμβέλεια του φετινού τουρνουά.

«Το 6ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος γίνεται παγκόσμια γλώσσα μέσω των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν το υλικό μας, ενώνοντας τις αθλητικές κοινότητες.

Ένα εμβληματικό γεγονός που ξεπέρασε τα σύνορα, αφήνοντας ανεξίτηλο στίγμα τόσο στον αθλητισμό όσο και στον πολιτισμό, ενώ έκανε την κληρονομιά και την απήχηση του Παύλου Γιαννακόπουλου να ομολογηθεί σε όλο τον κόσμο»
, αναφέρει το ποστάρισμα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x