Ελλάδα

Τίμησε σε εκδήλωση Πιτίνο και Αλβέρτη ο Σύλλογος Φιλάθλων Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη

Σε μια ωραία εκδήλωση ο Σύλλογος Φιλάθλων Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, Panatha USA, τίμησε τους Ρικ Πιτίνο και Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, Panatha USA, με μια υπέροχη εκδήλωση, την Κυριακή 16 Ιουνίου στον πολυχώρο Terrace on the Park στην περιοχή Φλάσινγκ Μέντοους, τίμησε τους Ρικ Πιτίνο και Φραγκίσκο Αλβέρτη για την προσφορά τους στο «τριφύλλι»

«Το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή για εμένα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, διότι μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις καταφέρνεις πράγματα και φτάνεις σε ένα επίπεδο. Μόνος σου δεν μπορείς. Χρειάζεσαι έναν συνοδοιπόρο, κάποιον συναθλητή, κάποιον φίλο. Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ γιατί με κάνατε κι ένοιωσα σπίτι μου, σας νοιώθω φίλους μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε ο Αλβέρτης, ενώ ο Πιτίνο τόνισε:



«Ήταν εξαιρετική χρονιά να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να κερδίζει την Ευρωλίγκα. (Στο πρωτάθλημα) ήταν 0-2 με τον Ολυμπιακό. Καθόμουν έξω και παρακολουθούσα τον τελικό και όλοι ήθελαν να δουν το χόκεϊ. Τους λέω πηγαίνετε κάτω να δείτε το χόκεϊ, εγώ βλέπω τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω τι λέτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x