Ελλάδα

Η ΔΕΑΒ επέβαλε πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στον πέμπτο τελικό

Πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ επέβαλε η ΔΕΑΒ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για συμπλοκές οπαδών με δυνάμεις της αστυνομίας στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του 5ου τελικού με τον Ολυμπιακό.

Τιμωρήθηκε από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Όπως ανακοινώθηκε, η «πράσινη» ΚΑΕ θα κληθεί να πληρώσει διοικητικό πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ, για επεισόδια που προκάλεσαν περίπου 500 οπαδοί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του πέμπτου τελικού της Stoiximan Basket League κόντρα με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

Με την υπ’ αριθμ. 45/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε, σε βάρος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, διοικητικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000 €), για σοβαρά επεισόδια βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό -συμπλοκές περίπου πεντακοσίων (500) φιλάθλων της με την αστυνομία, με κίνδυνο πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών στα αστυνομικά όργανα– τα οποία έλαβαν χώρα στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ο.Α.Κ.Α., κατά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AΚTOR - ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ στις 14-06-2024, για το πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών (BASKET LEAGUE – Play offs), αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, που διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν.5085/2024.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x