Ελλάδα

Διακοπή στο ΟΑΚΑ-Έπεσαν φωτοβολίδες και κροτίδες κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού-Εντολή εκκένωσης

Οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι με το σκορ 35-63 και 2:46 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, μετά από κροτίδες και φωτοβολίδες που έπεσαν κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εντολή εκκένωσης του ΟΑΚΑ.

Εκτραχύνθηκε η κατάσταση στο ΟΑΚΑ και στον τέταρτο τελικό της Basket League.

Με 2:46 να απομένουν για το τέλος της τρίτης περιόδου και το σκορ 35-63, οπαδοί του Παναθηναϊκού έριξαν κροτίδες και φωτοβολίδες κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τα καπνογόνα «αποκρούστηκαν» μεν από το προστατευτικό δίχτυ, αλλά κομμάτια τους έπεσαν και στον αγωνιστικό χώρο, κοντά στο χώρο που ήταν οι φιλοξενούμενοι στον πάγκο.

Οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα και η αποστολή των «ερυθρόλευκων» έφυγε για τα αποδυτήρια, προκειμένου να προστατευτούν, ενώ η ατμόσφαιρα στο κλειστό είχε γίνει αποπνικτική. Στο σημείο εκείνο, αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Οι διαιτητές μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και με τις ομάδες αποφάσισαν ότι για να συνεχιστεί το παιχνίδι θα πρέπει να εκκενωθεί το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον κινδυνεύει με ακόμη πιο βαριά τιμωρία, καθώς «κουβαλάει» ήδη μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x