Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Με Μήτογλου στο ντέρμπι - Παραμένει κλινήρης ο Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός είδε τον Ντίνο Μήτογλου να επιστρέφει μετά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μία σημαντική επιστροφή είχε ο Παναθηναϊκός AKTOR στην προπόνηση-αποθεραπεία στο ΟΑΚΑ μία μέρα μετά το «διπλό» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και μία μέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan GBL (27/10, 20:15).

Συγκεκριμένα, ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Ντίνο Μήτογλου να δίνει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, μετά από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στη Φενέρ.

Δεν ισχύει, πάντως, το ίδιο και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, αλλά παραμένει κλινήρης και η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι αμφίβολη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αταμάν προχώρησε και σε αλλαγή όσον αφορά στην επτάδα των ξένων, με τον Τσεντί Οσμάν να παίρνει τη θέση του Μάριους Γκριγκόνις. Ο Τούρκος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη Stoiximan GBL.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x