Ήρθε και κλείνει στον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επιστροφή του 28χρονου γκαρντ στους Πειραιώτες, καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου είναι στην Ελλάδα.

Ο Ντόρσεϊ τα έχει βρει ουσιαστικά με τους «ερυθρόλευκους», στους οποίους πρόκειται να επιστρέψει μετά το 2022, αλλά πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Με την ομάδα της Τουρκίας είχε 8,7 πόντους με 1,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 17:36 λεπτά.

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ντόρσεϊ

Τη διετία που ακολούθησε μετά τον Ολυμπιακό, ο Ντόρσεϊ δοκίμασε εκ νέου την τύχη του στο NBA, φορώντας τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, προτού μετακινηθεί στη Φενέρμπαχτσε τον Μάρτιου του 2023.

«Αγαπώ την Ελλάδα και το μπάσκετ της χώρας, θα βλέπω τους ελληνικούς τελικούς. Γενικά, αγαπώ την Ελλάδα, μου δείχνουν την περισσότερη αγάπη από όλους τους οπαδούς της Ευρώπης, και όπου και αν παίζω θα δείχνω πάντα αγάπη σε αυτή και τους ανθρώπους της», είχε δηλώσει τον περασμένο Μάιο στο sport-fm.gr ο Ντόρσεϊ, αφήνοντας ορθάνοιχτη την πόρτα της επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ είχε παραδεχθεί ότι «έχω παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας μου στον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x