Ελλάδα

Ολυμπιακός: Πιθανότατα επιστρέφει με Μπάγερν ο Μιλουτίνοφ - Δύσκολα με Αρμάνι ο Γουίλιαμς-Γκος

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις που πιθανώς θα τον θέσουν εκτός με την Αρμάνι, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πλησιάζει στην επιστροφή του, η οποία θα λάβει μάλλον χώρα κόντρα στην Μπάγερν.

Τα νέα όσον αφορά στους τραυματίες του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, λίγο μετά την άνετη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Άρη.

Συγκεκριμένα, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που έμεινε εκτός κόντρα στους Θεσσαλονικείς λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο που αποκόμισε στο ματς με τη Ζάλγκιρις (11/10), δεν έχει κάτι σοβαρό, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάποια θλάση.

Παρόλα αυτά, πιθανότατα δεν θα μπορέσει να προλάβει το ματς της Τρίτης (15/10) με την Αρμάνι, ειδικά δεδομένου του ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολλές λύσεις, επομένως δεν χρειάζεται να πιέσει τον Αμερικανό αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Από την άλλη, ο Φίλιπ Πετρούσεφ, που ήταν στη 12άδα κόντρα στον Άρη αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, ξεκουράστηκε λόγω της ίωσης που είχε την προηγούμενη εβδομάδα και τον ταλαιπώρησε.

Τέλος, τα θετικά νέα προέρχονται από την περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και να κάνει την επιστροφή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο (25/10) για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Σε όλα αυτά αναφέρθηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας: «Για το πρώτο ματς δεν υπολογίζω Γκος και Μιλουτίνοφ, είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για τον Νάιτζελ να επανέλθει, χωρίς να έχει κάτι σοβαρό βέβαια. Για τον Μιλουτίνοφ, θα πρέπει να κάνει κάποιες ομαδικές προπονήσεις για να μπει. Όμως δείχνει σε καλή κατάσταση. Ίσως στο ματς της Παρασκευής, αλλά νομίζω ότι το ιδανικό θα ήταν στο παιχνίδι στο Μόναχο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x